Aplicatia Ghiseul.ro este online

Ghiseul.ro site-ul unde puteti plati taxele locale are in mod oficial si o aplicatie dezvoltata intr-un parteneriat public privat.

Prin aplicatia Ghiseul.ro poti plati orice taxe locale sau amenzi intr-un mod rapid fara a plati comision daca folositi aplicatia pentru plata taxelor.

În câteva zile se va adăuga și o funcționalitate pentru eliberarea online a cazierului judiciar, ”o problemă de 1,5-2 milioane de drumuri la secțiile locale de poliție pentru români în fiecare an”, a spus Sebastian Burduja.

Intrucat plata taxelor catre institutiile publice din Romania este mai usor de efectuat online, ghiseul.ro a devenit unul dintre cele mai accesate site-uri din Romania pentru platile catre stat sau institutii plublice.

În acest an 2023 s-au făcut deja jumătate de milion de tranzacții online.

Aplicatia Ghiseul.ro

Aplicatia ghiseul.ro poate fi descarcata acum pe sistemele Android si IOS iar instalarea fiind foarte rapida.

Aplicația poate fi descărcată de AICI – Google Play, pentru dispozitive cu sistemul de operare Android, și de AICI – App Store pentru dispozitive Apple.

Prin aplicatia ghiseul.ro se pot plăti peste 350 de tipuri de servicii publice, taxe si impozite, furnizate de peste 1200 de instituții si autorități din România. Dezvoltarea aplicației Ghișeul.ro a fost realizată de Autoritatea pentru Digitalizarea României în parteneriat cu Mastercard.

Ghișeul.ro reprezinta ​Sistemul Național Electronic de Plată (SNEP) cu ajutorul unui card bancar, un instrument digital de ultimă generație și un pas important către digitalizarea sectorului de plăți din România.

Ce poti plati pe ghiseul.ro ?

Impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum si amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice.

Deasemenea pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public.

Plata amenzilor pe Ghiseul.ro

Desi este de evitat orice amenda, in caz ca ai de platit o amenda o poti face pe ghiseul.ro la rubrica – Plateste amenda – vezi aici

Completarea formularului este obligatorie iar responsabilitatea corectitudinii informațiilor introduse (date calendaristice, sume, informații plătitor, etc), aparține în totalitate plătitorului.

Plati sigure prin intermediul Ghiseul.ro

Procesatorul de plăţi electronice a luat toate măsurile pentru a asigura securitatea tranzacţiilor cu card prin internet.

Datele de card pe care le completaţi şi trimiteţi prin internet sunt criptate prin protocolul SSL. Transferul datelor de card este strict între dvs. şi procesator; nici Autoritatea pentru Digitalizarea României, nici instituţiile beneficiare nu solicită şi nu stochează aceste informaţii.

Va recomandam sa instalati si sa utilizati aplicatia mobila ghiseul.ro pentru a simplifica accesul catre portal si pentru a facilita platile catre institutiile publice.

Pentru informatii suplimentare consultati site-ul oficial ghiseul.ro – catre site

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...