Creare site web cu design 100% responsive, optimizat SEO pentru performanta in mediul online.

Apeleaza acum la serviciul nostru de creare site astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune solutii web din domeniu. Asiguram functii extinse in site pentru un design modern menit sa imbine calitatea grafica a unui website cu functiile sale specifice domeniului de activitate.

Procesele și analizele noastre de creare site sunt verificate atent inca din faza de proiectie astfel incat sa va oferim o solutie web mulata perfect pe domeniul dvs de activitate.

CE OFERIM ODATA CU SERVICIUL DE CREARE SITE WEB

DESIGN RESPONSIVE

Designul realizat de echipa webTek este 100% responsive astfel site-ul se va afisa corespunzator utilizatorilor de smartphone si tableta!

LOGO PERSONALIZAT

Iti oferim o forma grafica unica ce va personaliza conceptul online al site-ului tau. Logo-ul site-ului va fi asigurat automat odata cu serviciul nostru de creare site web.

OPTIMIZARE SEO

Asiguram optimizarea corespunzatoare pentru fiecare pagina creata de colectivul nostru. Optimizarea SEO va asigura prezenta in mediul online.

PANOU DE ADMINISTRARE

Fiecare website are in componenta sa un panou de administrare intuitiv cu ajutorul caruia ve-ti putea actualiza, adauga continut web.

GOOGLE ANALITYCS

Integram Google Analytics in site-ul dumneavoastra pentru a vedea parcursul vizitatorilorpe site si pentru a determina performantele din mediul online.

FORMULAR DE CONTACT

Asiguram integrarea eficienta in website pentru formulare de contact interactive, implementare functii de contact de tipul: email, nr. telefon etc.

Creare website modern

Abordam un design modern de fiecare data cand un client apeleaza la serviciul nostru de creare site web.

SITEMAP XML

Toate paginile vor fi indexate intr-un sitemap de forma XML. Integrare se va face automat pentru toate proiectele noastre.

MENTENANTA WEBSITE

Toate proiectele lansate online de echipa noastra beneficiaza in functi de pachetul achizitionat de mentenanta gratuita pe o perioada limitata.

ANALIZA SI CONSULTANTA SPECIALIZATA

Cu o bogata experienta in mediul IT echipa webTek va ofera consultanta specializata pentru orice tip de solicitare venita din partea dvs. Analizam fiecare proiect propus spre realizare astfel incat sa va oferim cele mai bune solutii tehnice existente pe piata.

In procesul de creare site web punem accent pe design, structura website si optimizarea corecta a tuturor paginilor create.

Venim in intampinarea clientilor noastrii cu o analiza amanuntita pentru domeniul de activitate al noilor website-uri create astfel incat sa punctam structura SEO a noului website creat de echipa noastra.

Orice intrebare legata de procesul de creare website are raspunsul potrivit pentru intelegerea etapelor preliminare in acest proces de realizare site web.

analiza si consultanta

CREARE SITE CU DESIGN UNIC

Abordam intr-un stil unic fiecare proiect online propus spre realizare astfel incat sa realizam un design unic, placut si potrivit pentru identitatea companiei sau firmei dvs.
Creăm pagini web la cele mai noi standarde în domeniu, cu softuri moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design unic, modern si fiabil in timp.

Un design bine conturat atrage de la sine mai multi vizitatori iar increderea in serviciile oferite de un website bine structurat cu design placut este una mult mai buna comparand rezultatele recente dintre un website clasic si unul modern cu design responsive.

craere site web

CREARE WEBSITE CU PANOU DE ADMINISTRARE

Toate proiectele web realizate de noi sunt însoțite de un panou de control performant și ușor de utilizat, cu ajutorul căruia să puteți administra singuri site-ul dvs.
Odata accesat panoul de control aveti acces automat la tot site-ul astfle incat sa puteti adauga, actualiza continutul web al site-ului dvs.

Pentru magazinele online, această funcționalitate este o necesitate absolut esențială pentru a putea gestiona produsele și comenzile, plus restul opțiunilor de shop management.

WORDPRESS

Start typing and press Enter to search