Creare site web

Creare site web cu design 100% responsive, optimizat SEO pentru performanta in mediul online.
Apeleaza acum la serviciul nostru de creare site astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune solutii web din domeniu. Asiguram functii extinse in site pentru un design modern menit sa imbine calitatea grafica a unui website cu functiile sale specifice domeniului de activitate.

Procesele și analizele noastre de creare site sunt verificate atent inca din faza de proiectie astfel incat sa va oferim o solutie web mulata perfect pe domeniul dvs de activitate.

Functii integrate odata cu serviciul nostru de creare site web

Analiza si consultanta specializata

Cu o bogata experienta in mediul IT echipa webTek va ofera consultanta specializata pentru orice tip de solicitare venita din partea dvs. Analizam fiecare proiect propus spre realizare astfel incat sa va oferim cele mai bune solutii tehnice existente pe piata.
In procesul de creare site web punem accent pe design, structura website si optimizarea corecta a tuturor paginilor create.

Venim in intampinarea clientilor noastrii cu o analiza amanuntita pentru domeniul de activitate al noilor website-uri create astfel incat sa punctam structura SEO a noului website creat de echipa noastra.

Orice intrebare legata de procesul de creare website are raspunsul potrivit pentru intelegerea etapelor preliminare in acest proces de realizare site web.
  • Consultanta specializata 100%

  • Analiza web completa

Creare site cu design unic

Abordam intr-un stil unic fiecare proiect online propus spre realizare astfel incat sa realizam un design unic, placut si potrivit pentru identitatea companiei sau firmei dvs.
Creăm pagini web la cele mai noi standarde în domeniu, cu softuri moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design unic, modern si fiabil in timp.

Un design bine conturat atrage de la sine mai multi vizitatori iar increderea in serviciile oferite de un website bine structurat cu design placut este una mult mai buna comparand rezultatele recente dintre un website clasic si unul modern cu design responsive.
  • Design modern responsive

  • Coduri CSS, JS structurate corect

Creare website cu panou de administrare

Toate proiectele web realizate de noi sunt însoțite de un panou de control performant și ușor de utilizat, cu ajutorul căruia să puteți administra singuri site-ul dvs.
Odata accesat panoul de control aveti acces automat la tot site-ul astfle incat sa puteti adauga, actualiza continutul web al site-ului dvs.

Pentru magazinele online, această funcționalitate este o necesitate absolut esențială pentru a putea gestiona produsele și comenzile, plus restul opțiunilor de shop management.
  • Panou de administare inclus

  • Administrare usoara website

Articole noi pe Blog

septembrie 20, 2020
website

Cum să faci un site web: Ghidul complet 2020

Cum sa facem un site web complet optimizat si care sa arate modern atractiv pentru vizitatorii sai. Vom aborda in cadrul acestui articol care sunt pasii […]
septembrie 15, 2020

Plugin-uri esentiale pentru WordPress

Una din cele mai des intalnite intrebari pe forumurile dedicate wordpress este urmatoarea intrebare: Ce plugin-uri sa instalez pentru site-ul meu? Vom incerca sa definim o […]
septembrie 13, 2020
wordpress 5.5

Ce este nou la noua versiune WordPress 5.5

WordPress este o platformă de tip sursă deschisă folosita in constructia site-urilor web. WordPress reprezinta cel mai popular soft cu ajutorul caruia poti dezvolta si administra […]