Campanii de promovare online Google ADS

Alegem sa dezvoltam camapanii Google ADS inteligente astfel incat site-ul tau sa poata creste natural. Promovarea eficienta pentru fiecare domeniu de activitate al unui website reprezinta efortul sustinut de optimizare SEO a intregului continut web.

Optimizarea SEO a paginilor web este esentiala in procesul de promovare online, astfle dupa o campanie publicitara eficienta fiecare pagina structurata si promovata din website sa poate avea rezultate bune si dupa promovarea online.

Google ADS

Camapanii de promovare inteligente create pentru publicul tinta al afacerii dvs. Lucram cu specialistii Google ADS pentru un raport optim al camapaniei dvs.

Acces rapid

Indiferent de bugetul dvs abordam inca de la inceputul camapaniei primele pozitii in topul cautarilor. Optimizam corect fiecar ecamapanie de promovare online.

ASIGURAM SUPORT

Promovare Google ADS

Indiferent de cerințele afacerii tale, echipa noastra va gandi o strategie de promovare prin Google Ads pentru a genera rezultatele de care ai nevoie.

Promovare pe intelesul tau

Fiecare campanie de promovare online, este explicata pe intelesul tuturor clientilor nostrii. Stabilim din timp strategiile de promovare astfel incat sa obtinem rezultate maxime printr-o camapanie optimizata corect.

Platesti doar pentru rezultate

Bugetul zilnic este stabilit in totalitate de dvs, iar posibilitatea de a opri campania de promovare va apartine in totalitate.

Ce expertiza avem!

15
Ani de experienta
23
Campanii ADS gestionate
24/7
Monitorizare campanii

Cum functioneaza serviciul Google ADS?

1. Cream campania de promovare Google ADS

Primul pas in crearea campaniei de promovare online este acela de a identifica publicul tinta si cautarile pentru domeniul dvs de activitate. Odata identificat acest aspect vom adauga anunturi publicitare bine optimizate pentru a putea concura cu succes cu site-urile competitoare.

2. Stabilim strategia si bugetul zilnic

Stabilim strategia de licitare si bugetul zilnic aferent camapaniei noastre de promovare. In functie de domeniul de activitate identificam suma necesara pentru afisarea in primele pozitii. Strategia de licitare va fi discutata impreuna cu Dvs.

3. Raspundem si iti oferim suportul nostru

Indiferent de intrebarile dvs, suntem gata sa raspundem prompt tuturor solicitarilor dvs. Campaniile de promovare pot fi modificate oricand doriti iar strategia de licitare si programarea anunturilor deasemenea pot fi modificate dupa dorinta dvs.

Cat costa?

Configurarea si implementarea campaniilor Google ADS costa 250 Lei + bugetul dvs zilnic. Monitorizarea se va face in decurs de o luna iar modificarile campaniei sunt gratuite pe parcursul primei luni.