Realizare site web optimizat

Apeleaza la serviciul nostru de realizare site web si vei beneficia automat de un website modern optimizat pentru perfomanta maxima. Toate site-urile realizate de echipa noastra au la baza un design modern, responsive si au dezvoltate functii esentiale pentru performanta in mediul online.

Ce reprezinta serviciul de realizare site web

Serviciul nostru de realizare site web se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice ce doresc sa aiba o identitate online reprezentativa pentru domeniul dvs de activitate. Prin serviciul de realizare website avem in vedere dezvoltarea unui site web complet functional gata sa raspunda nevoilor actuale ale clientilor nostrii.

Ce oferim ?
Oferim solutii personalizate in functie de domeniul de activitate al fiecarui client in parte. Integram cu succes solutii software moderne compatibile cu cele mai utilizate platforme web.

Creare website optimizat 100%

Lansam prin procesul de creare website, un design unic optimizat 100% pentru orice dispozitiv mobil. Internetul este accesat din ce în ce mai mult de pe dispozitive mobile iar acest lucru implica un realizarea site-urilor optimizate special pentru dispozitivele mobile.

Design adaptabil

Toate site-urile au design responsive si se pot adapta usor pe orice dispozitiv mobil.

Optimizare SEO inclusa

Fiecare pagina nou creata va fi automat optimizata SEO pentru performanta maxima.

Design personalizat

Realizarea site-urilor web se va face conform cu dorintele si preferintele dvs.

Suport asigurat

Suntem gata sa va raspundem tuturor solicitarilro dvs atunci cand vine vorba de site-ul dvs.

Realizare site WordPress

Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL.
Odata ce alegi serviciul nostru de realizare site web, beneficiezi automat de constructia site-ului in WordPress, astfel te vei alatura milioanelor de utilizatorii din intraga lume.

WordPress este platforma ideala pentru site-uri de prezentare, magazine online cu un numar mediu de produse sau chiar pentru bloguri. Integram cu succes cele mai performante teme wordpress, realizate de companii de top din intreaga lume.

Folosim teme premium disponibile pe portalul themeforest.net

realizare site optimizat

De ce servicii profesionale?

Realizare site cu design unic

Cu o bogata experienta in mediul IT echipa webTek va ofera consultanta specializata pentru orice tip de solicitare venita din partea dvs.

Analizam fiecare proiect propus spre realizare astfel incat sa va oferim cele mai bune solutii tehnice existente pe piata. In procesul de creare site web punem accent pe design, structura website si optimizarea corecta a tuturor paginilor create.

Realizarea unui design unic impune solutii grafice premium pe care le veti regasi indiferent de pachetul achizitionat de la noi.

WEBSITE DE PREZENTARE

Realizam site-uri de prezentare cu design modern 100% optimizate SEO.

WEBSITE CU TEMATICA DEDICATA

Putem realiza orice solutie web dedicata si multa perfect pe afacerea ta.

IMPLEMANTARE SOLUTII MULTIMEDIA

Integram cu succes extensii multimedia necesare pentru site-urile moderne interactive.

GAZDUIRE WEB 100% ssd

Oferim gazduire web optimizata pentru site-urile realizate de echipa noastra.

realizare site web

realizare website

Beneficiezi de urmatoarele functii website

Design optimizat 100% pentru dispozitivele mobile

Integram module performate de cache

Optimizare SEO pentru fiecare pagina

Ai inlcus: sitemap: XML , Google Analytics, Unelte SEO.

REALIZARE WEBSITE OPTIMIZAT SEO

Serviciul nostru realizare site are o componenta esentiala cu ajutorul caruia vom putea dezvolta ulterior noul website.

Optimizarea SEO este catalogata de expertii din domeniu in doua mari capitole dupa cum urmeaza:

  1. optimizare Off-Page 
  2. optimizare On-Page

Optimizarea tehnică  On-Page
Această parte se referă la optimizarea unor elemente precum:

  • viteza de încărcare a site-ului;
  • arhitectura internă a linkurilor;
  • crearea unui fișier robots.txt care controlează ce pot accesa motoarele de căutare;
  • optimizarea site-ului pentru mobil etc.
Optimizarea conținutului
Aceasta se referă în principiu la alegerea cuvintelor cheie potrivite și distribuirea lor corectă în paginile tale – în titlul, în descrierea imaginilor, în subtitluri, în conținut etc.

Optimizarea Off-Page SEO se referă la câștigarea de link-uri către site-ul tău, de pe alte site-uri (numite și inbound links). Acestea sunt, încă de la începutul SEO unul din principalii factori ce influențează rezultatele motoarelor de căutare.

In procesul de creare, realizare website abordam cu mare atentie optimizarea ON-Page. Dezvoltarea pe termen lung a unui website impune atragerea de linkuri de pe alte site-uri dar si strategii de marketing bine definite si aplicate online.

Utilizatorii sunt cei cărora site-ul său se adresează. Pentru ei se realizează, de fapt, optimizarea site-ului, chiar dacă termenul de SEO desemnează search engine optimization, adică optimizarea pentru motoarele de căutare.

optimizare seo

Optimizare 100% inclusa

Vezi ce include procesul de optimizare seo pentru site-urile realizate de echipa webTek Romania.

Realizare site cu dimensiuni flexibile

Solutia noastra de realizare site web  implica un design modern si flexibil care va avea inclus si un panou de administrare prin intermediul caruia vom implementa paginilor din site toate caracteristicile necesare unei optimizare corecte. Concepem site-uri cu design modern ce au la baza solutii tehnice stabile si optimizate pentru o incarcare rapida a paginilor web.

Porniti cu dreptul in mediul online si alegeti realizarea unui site cu design responsive si optimizare SEO on page efectuata de specialistii nostrii ce au la baza expertiza tehnica in domeniu. Fiecare site realizat are la baza un design responsive ce va permite afisarea corecta pe orice dispozitiv mobil.

Grafica moderna

In procesul de realizare site ne axam pe implementarea unor functionalitati avansate si a unor design-uri adaptate noilor tendinte.

Panou de control

Toate site-urile realizate de WebTek sunt livrate cu panou de control intuitiv cu ajutorul caruia puteti modifica, adauga continut web.

Solutii scalabile

Noul tau site poate fi oricand gata sa se transforme intr-un magazin online. Putem realiza orice solutie de comert online foarte rapid pentru clientii nostrii.