AXI Card – Un card de credit accesibil

AXI Card este un card de credit accesibil tuturor celor ce au nevoie de un credit rapid pentru diverse nevoi personale. AXI card este un card accesibil pentru nenumarati clienti intrucat cerintele de acordare card si credit sunt simplificate si mai rapide.

Ce este AXi Card

Axi card este un card emis sub sigla MasterCard de Easy Payment Services Ltd., o institutie emitenta de moneda electronica de nationalitate bulgara, autorizata sa desfasoare activitate si pe teritoriul Romaniei.

Beneficii AXI Card

 • NU EXISTA COMISIOANE pentru emitere sau administrare;
 • NU EXISTA COMISION pentru retrageri de numerar de la bancomate din Romania;
 • COSTURI 0 daca nu utilizezi cardul;
 • beneficiezi de LIVRAREA GRATUITA a cardului la adresa indicata de tine;
 • primesti NOTIFICARE ÎN APLICAȚIET dupa fiecare tranzactie efectuata cu cardul si afli soldul ramas disponibil;
 • cont de client accesibil online pe  site-ul axi-card.ro in care sunt disponibile extrase de cont pentru Cardul tau AXI si alte informatii privind utilizarea cardului si obligatiile de plata aferente;
 • serviciu de asistenta clienti accesibil non-stop;
 • procesul pentru obtinerea cardului este usor, rapid si nu implica birocratia specifica bancilor.

AXI este un card de credit, care ofera sanse mult mai mari de aprobare in comparatie cu unitatile bancare. Un beneficiu major pentru cardul de credit AXI este acela ca, nu te costa nimic daca nu il utilizezi.

Iti recomandam sa citesti si totul despre Cec online internet Banking

Cum obtii un un card AXI

Pentru a avea un card AXI trebuie sa aplici o cerere pe site-ul celor de la AXI pentru a avea acces la un cont de credit AXI. Pe site-ul oficial  îți vei completa datele personale, după care vei fi contactat de către un operator, pentru confirmare și detalierea pașilor pe care va trebui să îi urmezi în continuare.

Pasii necesari pentru obtinerea unui Axi Card

 1. Aplici online, completând un formular cu datele tale personale, formular disponibil pe site-ul oficial;
 2. După preaprobarea creditului, vei primi un link necesar pentru verificarea electronică a identității tale;
 3. Apeși pe „Verifică identitatea”, apoi pe „Sunt de acord”, după ce ai citit termenii și condițiile privind prelucrarea datelor tale biometrice;
 4. Faci o poză cărții tale de identitate;
 5. Îți faci o poză tip Selfie;
 6. Vei primi un mesaj privind finalizarea cu succes a procesului de identificare electronică;
 7. Semnezi electronic contractul de credit și contractul pentru emiterea și utilizarea cardului tău AXI, accesând link-ul primit prin SMS.

Limita de credit AXI card

Conform specificatiilor oficiale, limita de credit maxima care poate fi acordata initial pentru cardurile AXI  este de 3.500 RON.

Limita de credit este o linie de credit de tip revolving (cu reinnoire automata), ceea ce inseamna ca, pe parcursul perioadei contractuale, sumele utilizate si achitate din limita de credit pot fi reutilizate.

Unde poti sa platesti axi card

Platile pentru un credit AXI card se pot face online pe site-ul oficial al companiei sau prin deplasare personala la casieriile din orice sucursala sau agentie BCR sau la ghiseele multifunctionale ale BCR.

Verificare sold axi card

Verificarea soldului pentru un card AXI se poate face cel mai simplu din aplicatia AXI RO disponibila atat pentru sistemul Android cat si pentru IOS.

credit axi card

Axi Card contact

Pentru orice informatie sau daca intampini dificultati atunci când aplici pentru un axi card sau pur și simplu ai întrebări, poți oricând contacta reprezentanții Axi pentru ajutor.

Modalitati de contact Axi Card:

 • Prin telefon, la numărul 031.90.33
 • Prin email, la adresa help@axi-card.ro

Axi Card a castigat popularitate in randul utilizatorilor datorita beneficiilor acestui card dar si datorita modului de aprobare rapida si simplificata a liniei de creditare.

Cand soseste cardul AXI

Dupa aprobare este livrat gratuit la adresa indicata de tine. AXI este CARDUL TAU, care se potriveste nevoilor tale, atunci cand ai nevoie, pentru orice ai nevoie.

Livrarea cardului de obicei dureaza doar cateva zile in sa in unele cazuri poate sa ajung amai repede sau mai tarziu.

Poti solicita cardul de credit international AXI si prin apel telefonic la 031 90 33 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro

Pentru toate detaliile despre AXI card si modalitatile de obtinere a unui card de credit axi card urmariti pagina oficiala: axi-card.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...