Deranjamente Distrigaz sud retele

publicat

Cum intri in contact cu Distrigaz SUD ?

Urmarim in cadrul acestui articol posibilitatea de contact Distrigaz Sud pentru deranjamente, sesizari sau avarii retele de distribuite gaze naturale.

Distrigaz sud este o companie de energie preluata in anul 2005 de Gaz de France care a achiziționat de la statul român 30% din acțiunile Distrigaz Sud pentru 128 milioane Euro, după care a majorat capitalul cu încă 21% (183 milioane euro), valoarea totală a tranzacției ajungând pentru 51% la 311 milioane euro.

Pentru deranjamente sau reclamatii Distrigaz sud avem la dispozitie mai multe posibilitati de contact dar si un formular de reclamatii Distrigaz.

Contact Distrigaz Sud

Pentru a intra in legatura cu operatorii din call center Distrigaz sud retele este necesar sa sunam la numarul de telefon 021 9376 de luni pana vineri intre orele 8:30 – 20:00.

Reclamatii si sesizari  Distrigaz SUD

Pentru urgente la Distrigaz ai  la dispoziție numărul de urgențe  021 9281 și cel de call center 021 9376 la care ne poți semnala problemele întâmpinate.

- Advertisement -

Probleme ce pot aparea:

  • sesizare miros de gaz;
  • probleme la bransament;
  • intrerupere furnizare gaze;
  • alte probleme legate de serviciile oferite.

Sesizari – Deranjamente si avarii Distrigaz

Pentru deranjamente si relcamtii cu privire la serviciile de distributie gaze Distrigaz avem la dispozitie numerele de telefon:

0800 877778 – număr de telefon gratuit; este apelabil non-stop pentru apeluri de urgență precum: miros gaz, lipsă presiune în alimentarea cu gaze naturale, lipsă de gaz etc.
021 9281 – număr de telefon taxabil conform operatorilor de telefonie fixă și mobilă; este apelabil non-stop pentru apeluri de urgență precum: miros gaz, lipsă presiune în alimentarea cu gaze naturale, lipsă de gaz etc.

Pentru informatii suplimentare consultati pagina oficiala distrigazsud

Adresa Distrigaz in functie de zona:

Bucuresti: Bd. Mărășești nr. 4-6, Corp B, Sector 4 București.

Contact Brasov:  Str. Bisericii Române 107 ABrașov, Jud. Brașov

Distrigaz Ramnicu Valcea: Str. Banu Mărăcine nr. 44 A Râmnicu Vâlcea,  Jud. Vâlcea.

Pitesti : Str. Lânărie nr. 7-9 Pitești, Jud. Argeș

Distrigaz Targu Jiu: Str. Narciselor nr. 1 Târgu Jiu, Jud. Gorj.

Buzau – Bd. Unirii, bloc 16 E-16F Buzău, Jud. Buzău

Slatina: Str. Textilistului nr. 8B Slatina, Jud. Olt.

Contact Distrigaz Craiova – Str. Bibescu nr. 33 Craiova, Jud. Dolj.

Alexandria: Str. Viitorului nr. 58 Alexandria, Jud. Teleorman

Distrigaz Constanta – Str. Vasile Pârvan nr. 16 Constanța, Jud. Constanța.

Giurgiu: Bd. 1 Decembrie 1918, Complex Danubius Giurgiu, Jud. Giurgiu.

 

Comparator ANRE oferte energie electrica pentru 300 KWh

Analizam un studiu de caz pentru ofertele furnizorilor de...

Oferte telefoane Vodafone prelungire abonament

Care sunt cele mai bune telefoane la abonament Vodafone...

Contact Sameday pentru Reclamatii, Retur sau sesizari

Sameday Courier este cel mai rapid curier din Romania...

Contact Decathlon online

Cum poti intra in contact cu Decathlon Romania ? Analizam...

Dacia Spring – Incarcare – autonomie reala

In cat timp se incarca  Dacia Spring ? In cadrul...
58AbonațiAbonați-vă
Contact - Suport WebTek
suport hosting

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!