Contact Glovo – Asistenta Call Center

Cum intri in contact cu cei de la Glovo daca ai nevoie de asistenta, informatii legate de serviciile Glovo sau chiar iti doresti o colaborare cu Glovo.

Ce este Glovo ?

Glovo este un start up spaniol fondat în Barcelona, Spania în 2015. Este un serviciu de curierat la cerere care achiziționează, ridică și livrează produse comandate prin aplicația sa mobilă. Aspiră să fie o aplicație de stil de viață cu mai multe categorii, livrarea de alimente fiind cea mai populară ofertă.

In momentul de fata aplicatia Glovo este una dintre preferatele publicului din Romania fiind accesata lunar de milioane de utilizatori.

Asistenta si contact Glovo Romania

Daca vrei sa intri in contact cu Glovo atunci trebuie sa stii ca avem la dispozitie mai multe modalitati de a intra in contact cu serviciul de asistenta clienti Glovo.

Cea mai simpla metoda este aceea de a suna la numarul de telefon Glovo:  932266651.

Asistenta prin telefon la Glovo pentru diferite solicitari, se face apeland numarul de telefon 932 266651 

Aplicatia Glovo pe Android și iOS

O altă modalitate de a contacta serviciul pentru clienți Glovo este aplicația în sine pe Android și iOS. Ca si in cazul altor aplicatii, aplicatia Glovo ne permite sa intram in contact cu compania intr-un mod rapid si simplu.

contact glovo

Cum intri in contact cu Glovo din aplicatie ?

Odata intrati in aplicatia Glovo, pe meniul din interiorul avem o secțiune de ajutor, unde găsim posibilitatea de a lua contact cu aplicația, putând trimite o întrebare sau reclamație despre serviciul acesteia.

În cadrul acestei secțiuni ni se va cere să completăm o serie de câmpuri, unde putem adăuga informații pe care dorim să le aibă compania despre această situație, cum ar fi că nu a sosit o comandă sau că a existat o problemă cu aceasta.

Contact Glovo pe rețele sociale

Prezenta pe retelele sociale pentru orice companie este vitala iar la acest punct avem din partea Glovo o asistenta rapida pentru clientii sai.

In cursul saptamanii poti primi un raspuns rapid din partea companiei dar in anumite situatii raspunsul poate intarzia o zi sau doua.

Descarca aplicatia Glovo

Daca inca nu ai instalata aplicatia, iata cum poti sa o descarci in functie de sistemul de operare al telefonului tau.

Reclamatiile Glovo sunt analizate si verificate atent de personalul companiei iar raspunsul la solicitarile, reclamatiile dvs va veni in cel mai scurt timp posibil.

De obicei orice poblema legata de serviciile Glovo indiferent ca vorbim de comenzi, curieri Glovo sau aplicatia oficiala, se pot rezolva usor si rapid din interfata aplicatiei mobile.

 

4 COMENTARII

  1. Nu functioneaza pentru Kaufland Bucuresti,dupa ce termin comanda,cand vreau sa arat forma de plata,imi anuleaza comanda,iar supramarketul m-a indrumat sa va telefonez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...