Contact Hidroelectrica

Hidroelectrica este in momentul de fata lider în producția de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național din România.

Hidroelectrica are in acest moment cea mai buna oferta din piata pentru serviciile de furnizare energie electrica conform cu comparatorul de preturi ANRE.

Cum intram in contact cu Hidroelectrica

Analizam in cadrul acestui articol modalitatile de a intra in contact cu Hidroelectrica sau cu serviciu de relatii cu clientii.

Numere de telefon Hidroelectrica

Telefoane Call Center: 021 9834 sau 021 9861

Deranjamente Reclamati – Hidroelectrica

In cazul in care aveti o reclamatie sau un deranjament in furnizarea energiei electrice, operatorii Hidroelectrica pot fi sunati la numerele de telefon de mai sus.

Pentru reclamatii, sesizari sau deranjamente in calitate de client Hidroelectrica, puteti sa va inregistrati sesizarea pe portalul oficial hidroelectrica.ro

Contact S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A.

Adresa Hidroelectrica: Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti, Cladirea Tower Center, Et. 10-15, Cod postal: RO-011171, ROMANIA.
Program de lucru: 8:00 – 16:00

Departament Furnizare

Tel: 021 9834; 021 9861; 021.30.32.513
Fax: 021.31.11.183
E-mail: facturare@hidroelectrica.ro

Oferta Hidroelectrica 2022

Oferta Hidroelectrica pentru anul 2022 poate fi regasita pe site-ul oficial al companiei insa iata ce putem noi sa sintetizam pe scurt din oferta Hidroelectrica 2022.

– 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)

Pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pana la 30.06.2022);

Ofertele Hidroelectrica pot sa difere in functie de locatia dvs la nivel national. Va recomandam sa urmariti ofertele din zona dvs sau ofertele disponibile la momentul in care doriti sa incheiati un contract cu Hidroelectrica.

Hidroelectrica: furnizorul tau ideal de electricitate!

Ce include oferta Hidroelectrica in 2022

 • 100% energie verde;
 • Termen de plata relaxat: 45 zile de la emiterea facturii;
 • Comunicarea si transmiterea sigura a documentelor folosind mijloacele online;
 • Accesibilitatea deplina: Furnizam energie electrica in orice locatie din Romania;
 • Corectitudine 100%: garanția ca NU exista tarife ascunse in contractul de furnizare.

Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente, la numarul de telefon: 0800 800 359 (APEL GRATUIT).

hidroelectrica

Sesizari si reclamatii Hidroelectrica

Situatiile de supratensiune sau avarii pe reteua de furnizare se pot constata de tehnicienii avizati iar ulterior se poate depune o cerere pentru despagubire.

Cerere pentru acordarea despagubirilor in caz de deteriorare a receptoarelor electrocasnice Descarca cerere – Dupa completare, cererea trebuie transmisa pe adresa de email: despagubiri@hidroelectrica.ro

In cazul constatarii contorului defect, consumul de energie electrica se recalculeaza de catre operatorul de distributie, conform Ordinului ANRE 190/2020.

Intrebari frecvente !

Cum primesc factura de energie de la Hidroelectrica?

Facturile de energie ale Hidroelectrica pot fi primite prin e-mail sau posta, in conformitate cu optiunea dumneavostra din contract.

Cum se face citirea contorului?

Citirea contorului este realizată periodic de operatorul de distributie  sau prin autocitire, de către client.

In curan Hidroelectrica va avea si o aplicatie online prin care vom avea control absolut asupra contului de client Hidroelectrica.

Pentru alte informatii, sesizari sau deranajamente Hidroelectrica va sugeram sa apelati numarul de telefon din call center sau sa urmariti site-ul oficial Hidroelectrica.

9 COMENTARII

 1. AM UN APARTAMENT IN BUCURESTI SECTORUL 1 SI DORESC SA SCHIMB CONTRACTUL EXISTENT DE LA UN ALT FURNIZOR LA HIDROELECTRICA. CUM PROCEDEZ?

 2. Buna ziua
  Va rog sa-mi comunicati ce acte imi trebuie si cum sa procedez pentru schimbarea contractului existent, la furnizorul Hidroelectrica.
  Va multumesc!
  Eliza Costea

 3. Dacă este seara si s-a terminat programul de lucru cu publicul si nr scurte 021 9834 /9861 nu mai sunt funcționale unde …..anunți ca nu mai ai curent ?
  Nr de deranjamente seara ,noaptea unde anunți?

  • Buna ziua

   Acest lucru tine de integrarea acestui aspect in site-ul Hidroelectrica. Momentan nu am identificat o metoda de trimitere index prin cont client. Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente momentan doar telefonic. Speram sa avem si o aplicatie oficiala a celor de la Hidroelectrica insa momentan nu exista.

 4. In prezent primesc energie electrica de la Electrica Furnizare SA, Transilvania Sud. Cum ma pot transfera la Hidroelectrica SA, actele necesare am inteles care sunt. Locuiesc in Brasov, si vreau sa mai stiu daca aveti un reprezentant legal cu care se poate comunica face to face, dar la care sa si pot depune fizic actele .

  • Buna ziua

   Contractarea serviciilor Hidroelectrica se poate face prin site-ul hidroelectrica.ro unde se regasesc toti pasii necesari pentru a schimba furnizorul de energie electrica. Pentru a intra in legatura cu un operator call center sunati la numarul de telefon specificat mai sus in articol. Toate detaliile le primiti sunand la numarerele de telefon Hidroelectrica in special in cursul saptamanii dupa ora 8:00 Tel: 021 9834 sau 021 9861

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...