Contact Tazz by Emag – Livrari & Reclamatii Tazz

Tazz by Emag este o aplicatie dezvoltata special pentru a facilita accesul la diferite bunuri din anumite magazine cu diferite profiluri de activitate.

Ce poti comanda prin Tazz ?

 • Mâncarea preferată de la restaurantele din orașul tău;
 • Produse de patiserie și cofetărie;
 • Produse din supermarket;
 • Cărți și materiale educative;
 • Produse beauty & care;
 • Produse și accesorii pentru animalul tău de companie;
 • Produse farmaceutice;
 • Articole sportive;
 • Aranjamente florale și cadouri;
 • Produse eMAG livrate în 60 de minute (valabil doar în orașele în care eMAG are showroom);
 • Băuturi alcoolice și tutun (+18 ani);
 • Produse din categoriile „Băcănie” și „Pescărie”.

Contact Tazz by Emag

Cand ai nevoie de suport si informatii despre livrari Tazz by Emag avem sa dispozitie un centru de suport clienti ce va prelua solicitarile clientilor sau a partenerilor Tazz prin intermediul aplicatiei Tazz.

tazzby emag

Acum poți comanda de la Kaufland prin Tazz by eMAG toate produsele care îți lipsesc.

Tazz by eMAG îți aduce produsele comandate de tine de la Kaufland în orașele Arad, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Galați, Iași, Năvodari, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu-Jiu, Târgu-Mureș, Timișoara.

Contact Tazz prin chat suport

Platforma – site-ul www.tazz.ro, respectiv aplicația mobila de comenzi online Tazz, disponibila gratuit in Google Play si AppStore.

Livrator – persoanele care presteaza serviciile de livrare prin mijloace proprii ale Tazz sau ale Agențiilor cărora Tazz le subcontractează furnizarea serviciilor de livrare necesare pentru a asigura livrarea comenzilor către Utilizatori, în cazul în care Partenerul nu are sau nu dorește să folosească serviciul propriu de livrare.

Chat in platforma – o funcționalitate pusă la dispoziție de Tazz pentru utilizatorii platformei prin care pot interacționa cu angajații Tazz pentru a obtine informatii cu privire la comenzile plasate.

Aplicatia Tazz a devenit foarte populara in randul utilizatorilor datorita numarului mare de magazine si restaurante ce sunt inscrise in platforma.

Reclamatii Tazz by Emag

Tazz acorda tot interesul in rezolvarea tuturor reclamatiilor intr-un termen rezonabil, de accea va rugam ca in cazul in care doriti sa ne reclamati un anume aspect care este in dezacord cu asteptarile dumneavoastra, sa ne scrieti la adresa support@tazz.ro, specificand subiectul reclamat si detaliile referitoare la acesta, precum si datele dumneavoastra de contact.

Toate informatiile despre livrare produse sau comenzi Tazz by Emag le veti regasi in aplicatia Tazz iar daca aveti nelamuriri nu uitati de  sistemul chat prin care veti obtine asistenta din partea unui angajat Tazz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...