Contact Telekom

Deranjamente – modalitati de contact Telekom Romania.

Serviciul de relatii cu clientii Telekom poate fi contactat pentru sesizari, deranjamente si  alte informatii legate de serviciile companiei prin diferite moduri atat pentru clientii existenti cat si pentru cei noi.

Deranjamente – contact Telekom

Numerele de telefon la care putem suna atunci cand dorim sa intram in legatura directa cu serviciul de clienti Telekom Romania.

Contact Telefonic Telekom  -Ne găsești la numărul de telefon: 1234 (doar in reteaua Telekom)

Numar de telefon – Telekom  0766121234

In cazul in care iti doresti o oferta personalizata pentru serviciile Telekom poti suna la numarul de telefon: 021.9890

Pentru personale juridice comapania Telekom poate fi contactata la numarul de telefon 1921

Internet Telekom

In cazul in care iti doresti internet de mare viteza de la Telekom compania pune la dispozitie urmatorul numar de contact: 021 9890

Acest numar poate fi apelat de  Luni pana Vineri: 09:00 – 18:00

Adresele Telekom Romania
TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A.

Adresă:  Piața Presei Libere nr. 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, et. 7-18, Sector 1, 013702, București.

TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A.

Adresă: Splaiul Independenței nr. 319G, SEMA Parc, Clădirea Atrium House, etajele 1 și 2, Sector 6, 060044, București.

Website oficial companie: telekom.ro

Deustche Telekom AG este cea mai mare companie de telecomunicații din Europa. Compania oferă telefonie mobilă, fixă, acces la internet și servicii specializate pentru consumatorii mari.

Serviciile Telekom din Romania au acoperire nationala si pot fi contractate atat online cat si prin punctele Telekom din principalele orase din Romania.

Sesizarile cu privire la deranjamentele de functionare a retelei Telekom se pot face apeland numerele de contact ale companiei Telekom. Asistenta si suportul tehnic este dedicat exclusiv clientilor Telekom.

 

22 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Ma numesc JABA ANGELA si am nr de telefon fix 0264 *** ***, localizat in sat Martinesti, comuna Tureni jud. Cluj.
  Nu am ton de ieri si nu pt apela sau sa fiu apelata, va rog sa rezlvati aceasta problema,
  Multumesc,

 2. buna ziua ma numesc luca vasile sunt din Soimus JUD.BISTRITA NASAUD DE 6 LUNI DE ZILE NU IMI MERGE TELEFONUL FIX TOT SUN LA DERANJAMENTE NU RASPUNDE NIMENI NR TEL.0263260*** VA ROG LAS UN NR MOBIL CA SA MA SUNATI 076393***,MULTUMESC

 3. SA AVETI RUSINE!!!!!! UN SINGUR NUMAR DE TELEFON PENTRU DERANJAMENTE, UNDE RASPUNDE UN ROBOT CA NU RECUNOSTE NUMERE DE LA CLIENTII TELEKOM!!!!! NE AM SATURAT DE VOI!!!! AVETI NUMAI PROBLEME!!!!! ACUM CE FACEM? NU MERGE TELEVISORUL, NU MERGE TELEFONUL, NU MERGE INTERNET, PE CINE CAUTAM???? ESTE A SASEA ORA……..

 4. Buna ziua! Sunt Ionita D. Ionel, Valea Macrisului-IL si am renuntat la serviciile (tv, telefonie fixa si internet) telekom din februarie 2021. Am pastrat voce mobil. De ce pe factura figurez cu serviciul internet fix???? Multumesc anticipat!

  • Buna ziua

   In astfel de situatii va invitam sa contactati serviciul de relatii cu clientii de la Telekom. Numerele de telefon sunt afisate pe pagina noastra.

 5. Buna seara , incerc să platesc un abonament ,,, cand int. cnp zice ca nu l gaseste in sistem , desi abonamentul este pe numele meu .Ce alt numar asi putea contacta.

 6. Buna ziua,
  Nu avem internet de 7 zile.Str Codana ,Nr 4,Sat Sintesti ,Com Vidra,Jud Ilfov.
  Am contactat serviciul de relatii cu clientii,dar se pare ca degeaba.
  Foarte dezamagitor!

 7. Buna ziua .O companie de telecomunicatii fara adresa mail este de necrezut .Poate pt faptul ca nu vreti sa va asumati responsabilitatea pt toate daunele care le creati.In satul Gadinesti ,com Vultureni,jud Bacau,in urma unei furtuni,stalpul vostru de lemn cu toate firele internet agatate ca pomul de craciun este in santul nostru,impiedica trecerea pe proprietate ,inafara ca sta ff urat si periculos ,sunt pericolante.Aveti un tehnic pe teritoriu care nu baga in seama pe nimeni.Complimente pt deserviciile platite de clientii vostri.

 8. Cred ca depășesc o ora de când sunt lăsată în așteptare pentru liniile sunt ocupate, încă sunt cu receptorul la ureche…si nu intenționez sa dobor un record mondial de ascultător al aceleiași melodii la telekom….si de exersarea răbdării

 9. DE CE NU POT LUA LEGATURA CU RELATII CU CLIENTI IMI RASPUNDE UN ROBOT CARE NU RECUNOASTE NR.TELEFON SI NICI CODUL NUMERIC. CE POT SA FAC CUI SA MA ADRESEZ CU PROBLEMA PE CARE O AM.

 10. Bună ziua doresc sa predau un pachet Telekom pe care lam avut în Italia nu reușesc sa iau legătura cu nici un reprezentant Telekom va rog faceți ceva pentru ca vreau cum am spus sa renunț la pachetul Telekom va mulțumesc!

 11. Bună seara!

  Am un contract de internet cu modem smart WIFI. După 6 luni de utilizare viteza internetului a scăzut inacceptabil. Am trimis e-mail la deranjamente, nu au reușit să facă nimic, plătesc degeaba factura de acum 3 luni. Am resetat modemul după cum au recomandat. Am sunat la fiecare număr de telefon, am așteptat ascultând de 3 ori 30 de minute să pot să vorbesc cu un consultant, dar tot degeaba. NU RECOMAND NIMENI. Zona Corunca, Jud. Mureș.
  Oferta cu 100Mb/s viteza 1Mb, 400kb/s… ping 700-800 extrem de slab…

 12. Bună ziua
  Mă numesc Doru Comuna Păunesti
  De o săptămînă nu-mi funcționează telefonul fix. Am sunat la multe numere la romtelecom si Nu pot să rau legătura cu nimeni.
  Va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...