Cum intri in contact cu Wizz Air Romania

Cum poti sa intri in contact cu Wizz Air Romania ?

Analizam in cadrul acestui articol modalitatile de a intra in contact cu Wizz Air pentru reclamatii, sesizari sau informatii zboruri Wizz Air.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost maghiară, deținută de Wizz Air Holdings Plc și axată pe zboruri în Europa. Compania activeaza si in Romania fiind una dintre cele mai apreciate companii low cost de la noi din tara.

Contact Wizz Air Romania

Pentru a apela compania Wizz air – informatii Romania avem la dispozitie urmatorul numar de telefon:

Telefon Wizz Air0 900 310 020 – tarif apel 1.19 EUR/min.

Regatul Unit  – Telefon 09 057 070 000

Tarif pe minut 1.45 GBP/min *

 

Puteți efectua rezervări noi sau puteți achiziționa servicii suplimentare și prin intermediul Centrului telefonic Wizz Air.  În anumite țări, puteți contacta Centrul telefonic numai prin numere cu tarif special, potrivit țării din care sunați.

Informatii compania Wizz Air

Centru de suport si informatii compania Wizz Air Romania0 900 310020

În cazul unor urgențe, vă recomandăm să sunați la Centrul telefonic Wizz Air, deoarece poate dura 30 de zile pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră.

WIZZ Priority

Prin serviciul Wizz Priority beneficiati de imbarcare prioritara, check-in prioritar plus alte beneficii:

 • Numai pasagerii cu WIZZ Priority au dreptul să aducă în cabină un troller suplimentar cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm, pe lângă bagajul de mână gratuit (max. 40 × 30 × 20 cm).
 • Îmbarcarea prioritară vă permite să ajungeți la bordul aeronavei înaintea celorlalți – și veți fi printre primii pasageri chemați pentru îmbarcare. Când ajungeți la avion cu autobuzul, vi se va oferi loc într-o secțiune specială din față. Ușa autobuzului din secțiunea dumneavoastră se va deschide prima, oferindu-vă acces prioritar în aeronavă.
 • Check-inul prioritar vă pune la dispoziție un birou dedicat pentru check-in unde puteți preda bagajele simplu și rapid.

Informatii sesizari si reclamatii Wizz Air Romania

În cazul în care aveți reclamații, completați un formular de reclamație

Daca deja aveti un zbor programat sau asteptati pe cineva, puteti verifica starea zborurilor direct din aplicatia Wizz Air sau direct pe site-ul Wizz Air.

Pentru intarzieri sa reclamatii si sesizari zboruri Wizz Air, este indicat sa apelati numerele de telefon din centru de suport clienti Wizz Air.

Informatii zboruri: wizz air check

Cele mai importante plecari cu Wizz Air din Romania se efectueaza din:

 • Aeroport Bucuresti – Otopeni
 • Aeroport Cluj Napoca
 • Aeroport Iasi

 

3 COMENTARII

 1. Bună seara, cum pot trimite 2 copii minori în vârstă de 6 ani respectiv 14 ani cu însoțitor de bord, în Italia. Copii sunt la școală în țară și vor sa meargă la părinți în Italia. MULȚUMESC

  • Buna ziua
   La aceasta intrebare raspunsul trebuie sa vina din partea echipei de suport Wizz Air. Incercati sa intrati in legatura cu departamentul de suport clienti Wizz Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...