Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte secundare alte prestări de servicii.

Electrica Furnizare SA este prezentă în mod tradițional în 18 județe ale țării (Brăila, Buzău, Vrancea, Galați, Prahova, Dâmbovița, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Cluj, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu), dar și în București, Timiș, Constanța, Dolj, Mehedinți, Giurgiu și Iași prin intermediul punctelor de lucru înființate de aceasta.

Analizam modul de interactiune cu furnizorul tau de energie electrica sau gaze naturale si modalitatile de transmitere index autocitit la electrica furnizare.

Contact Electrica Furnizare SA

Pentru serviciul de asistenta clienti la Electrica Furnizare avem un numar de telefon pentru operatorii din call center si o adresa de email unde puteti scrie un email catre furnizor.

 • Call Center Electrica Furnizare: 0244 406 006
 • email: clienti@electricafurnizare.ro
 • Fax: 0371 608 070

Program call center – zilnic, între orele 08:00-20:00, de luni până vineri.

Transmitere index la Electrica Furnizare

Pentru a avea o factura cat mai apropiata de consumul real este indicat sa alegeti transmiterea unui index autocitit in fiecare luna atunci cand conform cu contractul dvs aveti valabila perioada de transmitere index la Electrica Furnizare.

Linie telefonică dedicată transmiterii indexului autocitit este 0800.800.048 (apel gratuit, disponibil non-stop).

Mai poti trimite indexul accesand contul tău din aplicatia MyElectrica, iar apoi, din meniul dedicat, poți transmite indexul dacă te afli în perioada de transmitere.

Dacă ai transmis greșit indexul și ești încă în perioada de comunicare a indexului autocitit, poți retransmite indexul corect. Dacă eroarea este identificată la momentul la care primești factura, poți transmite o sesizare prin serviciul Call Center la 0244 406 006 (număr cu tarif normal) sau prin intermediul formularului unic de contact.

Schimbare furnizor – Client nou Electrica Furnizare

Pentru a deveni client Electrica Furnizare este necesar sa depuneti anumite acte necesare incheierii unui contract cu Electrica Furnizare SA dupa cum urmeaza:

 • cerere încheiere contract de furnizare ;
 • copia actului de identitate;
 • o declaraţie pe propria răspundere privind deţinerea unui drept locativ, cu precizarea calităţii (proprietar/coproprietar, unic moştenitor, comoştenitor, soţ, chiriaş, beneficiar rentă viageră etc.) și privind faptul că nu există litigii locative cu privire la spaţiul pentru care se solicită încheierea contractului, iar în cazul în care se dovedeşte contrariul, exprimarea acordului pentru rezilierea contractului, cu posibilitatea actualizării declaraţiei, dacă este cazul, atât prin mijloace de comunicare la distanţă, cât şi prin acord tacit.
 • notificare de schimbare a furnizorului;
 • o factură cât mai recentă de la vechiul furnizor.

Compania Electrica Furnizare a reușit în decursul unui an să își consolideze poziția în piața proiectelor fotovoltaice, fiind un furnizor preferat de tot mai mulți clienți casnici și companii de renume, care au investit în anul 2022 în proiecte la cheie cu o valoare totală de aproximativ 13 milioane de euro.

Partener de peste 120 de ani al românilor în piața energiei, Electrica Furnizare a intrat de curând pe piața serviciilor și soluțiilor energetice, fiind aleasă anul acesta pentru construcția a 33 de centrale fotovoltaice, cu o producție medie anuală totală de 19221 MWh.

Iti recomandam sa urmaresti articolul despre aplicatia MyEnel – Cont clienti Enel

Factura de regularizare la Electrica Furnizare

Daca nu obisnuiesti sa trimiti un index autocitit prin modalitatile expuse ceva mai sus atunci este posibil sa primesti o factura de regularizare mai mare.

În cazul în care factura de regularizare nu reflectă obiceiurile de consum din ultima perioadă, se recomandă informarea furnizorului cu privire la nelămuririle avute asupra facturii. În termen de 15 zile.

Compania Electrica Furnizare își asigură clienții de toată deschiderea în soluționarea oricărei situații speciale.

Intervalul de citire a indexului grupului de măsurare de către OR, în vederea emiterii facturii pe baza consumului de energie electrică efectiv realizat, poate fi mai mare de o lună, dar nu trebuie să depășească 6 luni.

Pentru clieții casnici, factura se emite pentru fiecare loc de consum, iar pentru clienții noncasnici se poate emite o singură factură pentru unul sau mai multe locuri de consum.

Electrica Furnizare reprezinta un furnizor de incredere alaturi de care poti dezvolta propriile solutii de energie verde mai precis poti deveni prosumator rapid alaturi de Electrica Furnizare.

Activează factura electronică până la 15 decembrie 2023 și intri în cursa pentru super premii:
 • Marele premiu: Smart TV Samsung OLED – gama 2023
 • 12 x smartphone Apple iPhone 14
 • 18 x aspirator robot Philips
 • 18 x smartwatch Huawei.

O campanie promotionala pentru clientii Electrica furnizare SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Salariul minim pe economie in 2023

Cat este si ce inseamna salariul minim pe economie. Deseori auzim dezbateri si discutii despre...