Realizare site alaturi de Elementor PRO

In procesul de realizare site web, folosim tot mai frecvent constructorul de pagini Elementor.  Cu ajutorul plugin-ului Elementor putem realiza pagini web cu un design impresionant alegand forme grafice ce contureaza cu succes domeniul de activitate al fiecarui website.

Ce este Elementor ?

Elementor este un page builder (constructor de pagini) pentru site-urile create prin platforma WordPress.

Elementor este un plugin gratuit ce poate fi instalat foarte usor din bibloteca de module de la WordPress. Chiar si cu varianta gratuita putem construi un website profesional, optimizat seo si care sa aiba un design unic configurat dupa preferintele fiecaruia.

Elementor PRO – este parte din plugin-ul de baza Elementor, la care se mai adauga anumite functii necesare pentru anumite website-uri.

Realizare site cu plugin-ul Elementor PRO

realizare site cu elementor

Folosim Elementor PRO in procesul de realizare website, mai ales atunci cand dorim sa integram o parte de blog in cadrul unui website.

Optiunea BLOG inclusa in modulul Elementor PRO este una dintre cele mai bune optiuni de publicare pentru un blog.

Ce putem face cu Elementor PRO ?

In primul rand putem filtra articolele pe care dorim sa le afisam intr-o sectiune  de blog. Avem nenumarate filtre printre care putem include anumite articole sau categorii, putem exclude articole si categorii sau putem publica articole de la un singur autor.

In prezent echipa noastra foloseste Elementor PRO pentru site-urile ce au si parte de blog sau pentru site-urile ce impun anumite functii pe care in mod uzual versiunea standart nu le include.

Desi nu recomandam Elementor aduce nenumarate optiuni ce pot adauga unui website anumite efecte precum:

  • Filtre CSS
  • Fundal Overlay si gradient;
  • Afisare imagini cu efecte de miscare;
  • Fundal video pentru anumite sectiuni din pagina
  • Ne reda posibilitatea de a selecta latimea unei pagini dupa cum dorim.

Nu recomandam folosirea in exces pentru efectele CSS intrucat atunci cand folosim un plugin de cache s-ar putea sa numai vedem aceste efecte.

Realizare site cu design responsive

Cu ajutorul Elementor putem verifica aspectul pe dispozitivele mobile iar daca se doreste putem personaliza un design preferential pentru mobil.

Atunci cand folosesti Elementor pentru realizarea unui site, ai setari pentru calculator, tableta si telefon separate in Elementor. Fiecare element poate fi modificat diferit in functie de acesti trei parametri.

Cele mai bune teme de la WordPress sunt compatibile cu Elementor si au sabloane gata pregatite pentru un website modern si performant.

Utilizați Editorul Drag-and-Drop

După ce ați ales șablonul și ați adăugat toate blocurile de conținut și widget-urile pe care le doriți, puteți folosi editorul făcând clic pe orice element de pe pagină pentru a-l edita în mod separat.

Noi alegem sa construim pagini web cu ajutorul Elementor, pagini pe care le configuram si le adaptam conform cu specificatiile beneficiarului sau a celui ce se ocupa de design-ul web.

 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...