Reduceri kaufland dupa ora 20

Ce reduceri regasim in magazinele Kaufland dupa ora 20 ?
Analizam in cadrul acestui articol care sutn produsele ce beneficiaza de reducere dupa ora 20:00 in magazinele Kaufland din Romania.

Kaufland este un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz, care deține și retailerul de discount Lidl. Kaufland este prezent si in tara noastra oferind clientiilor din Romania o serie de produse de larg consum dar si promotii si oferte imbatabile.

Reduceri la Kaufland dupa ora 20

Ce reduceri avem la Kaufland dupa ora 20:00 daca ai card de fidelitate Kaufland.

O serie de produse ce se regasesc in magazinul Kaufland intra la promotii dupa ora 20:00 dupa cum urmeaza:

  • legume si fructe
  • produse de panificatie
  • lactate
  • produse din carne de porc sau pasare.

Făină, zahăr, mălai, conserve de toate felurile, paste, orez sau fasole – tu știi de ce ai nevoie, noi doar le avem la ofertă.

Specialitățile internaționale, precum brie, camembert, parmezan sau mozzarella, dar și tradiționalele brânzeturi românești, telemea sau brânză de burduf, sunt doar câteva dintre produsele pe care în mod constant le poți găsi în paginile revistei noastre.

Cele  mai mari reduceri la Kaufland

După ora 20.00, preţul la produsele rămase pe stoc care a doua zi nu mai pot fi comercializate poate fi scăzut cu până la 75%. Astfel preţul ciupercilor scade de la 6,99 la 2,99 lei pe kilogram, bananele pot costa numai 1,4 lei kilogramul de la 3,99 lei.

Fructele au si ele reduceri substantiale de pret pentru anumite categorii de fructe si tot la capitolul reduceri mari la Kaufland avem si produse de panificatie.

Kaufland vine cu nenumarate oferte si promotii de wekeend la mii de produse astfel este recomandat sa urmariti catalogul Kaufland din fiecare saptamana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...