SkyShowtime Romania – filme si seriale online

SkyShowtime Romania este noua platforma de streaming video lansata oficial si in Romania in urma cu ceva timp si care in prezent a castigat popularitate din ce in ce mai mare in randul clientilor din Romania.

SkyShowtime Romania are cel mai bun pret raportat la competitorii sai precum Netflix sau alte platforme de streaming video similare.

Ce filme si seriale sunt pe SkyShowtime Romania

Daca esti abonat la SkyShowtime cu siguranta vei gasi cateva titluri interesante din care vom aminti urmatoarele productii:

  • Top Gun: Maverick
  • The Bad Guys
  • Jurassic World Dominion
  •  Ambulance, Downton Abbey: A New Era;
  • Plus multe altele.

skyshowtime

Reprezentanții SkyShowtime au venit cu un preț al abonamentului lunar de 3,99 euro pentru țara noastră.

Dacă îți faci abonament ți se generează automat un profil de adult și unul pentru copii, SkyShowtime permițându-le părinților să creeze conturi care să restricționeze accesul minorilor cu vârsta de sub 12 ani la conținutul care nu este potrivit vârstei lor.

In prezent aplicatia Skyshowtime permite crearea a 6 profiluri diferite pe acelasi cont.  Aplicația SkyShowtime este disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast și LG TV.

SkyShowtime a încheiat un parteneriat cu HBO Max pentru Europa pentru preluarea mai multor titluri locale, printre care Hackerville, Ruxx, Bani Negri şi One True Singer.

Aplicatia SkyShowtime usor de utilizat

Un mare atu al acestui nou serviciu de streaming este functionalitatea aplicatiei care spre deosebire de Disney PLUS se misca mult mai bine si are o grafica mai simplista permitand accesul mai rapid la continutul disponibil online.

Aplicatiile de streaming video au capatat o mare popularitate in randul utilizatorilor iar cu siguranta daca ai abonament la una dintre ele cu siguranta vei face si la SkyShowtime mai ales daca vei beneficia de o reducere pe viata de 50% in oferta promotionala.

Directorul regional Gabor Harsanyi a declarat:

SkyShowtime oferă o listă de conţinut incredibil. Suntem mândri să le oferim noilor noştri clienţi din Europa Centrală şi de Est acces nou şi exclusiv la cele mai recente seriale şi la cele mai mari blockbustere produse de studiouri emblematice şi de renume mondial, precum şi la programe locale şi originale care vor rezona cu publicul nostru. Sunt încântat că această ofertă premium, de talie mondială, ajunge în regiunea noastră cu producţii locale şi cu o ofertă foarte competitivă în regiunea ECE.”

Anumite titluri disponibile fie pe Netflix sau DisneyPlus se regasesc si pe SkyShowtime insa anumite productii sunt disponibile exclusiv pe Skyshowtime.

tulsa king

Tulsa King este un serial american de televiziune criminală, creat de Taylor Sheridan, cu Terence Winter pentru Paramount+. Serialul îl joacă pe Sylvester Stallone, marcând primul său rol principal într-un serial de televiziune cu scenarii.

Pentru mai multe detalii va invitam sa urmariti site-ul oficial skyshowtime.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...