Antivirus AVG cu licenta gratis

publicat

AVG Technologies este o companie cehă cunoscută pentru produsele sale de antivirus și securitate pe internet pentru platformele Microsoft Windows, Linux și FreeBSD.

Ce este AVG ?

AVG este un program antivirus care dezvăluie și elimină diverse amenințări cibernetice și le împiedică, de asemenea, în penetrare în sistem. Antivirusul este oferit in mod gratuit pentru protectia sistemelor personale insa are si o licenta premium pentru care este necesar sa platim pentru o perioada de un an.

Produsele AVG sunt proiectate pentru computere cu Windows și MacOS și dispozitive mobile Android.

Caracterisitici de baza antivirus AVG

AVG AntiVirus opreste, inlatura si previne raspandirea de virusi, viermi sau Trojan.

AVG AntiMalware (AVG Resident Shield) ofera computerului protectie impotriva malware-ului si blocheaza tot ce este infectat prevenind astfel infectarea sistemului.

AVG Anti-Rootkit detecteaza si inlatura rootkit-urile periculoase care ascund software periculos ce urmareste sa preia controlul computerului utilizatorului.

- Advertisement -

AVG Email Scanner ofera o protectie suplimentara prin detectarea atasamentelor infectate sau malitioase astfel incat acestea sa nu poata deteriora sistemul.

AVG Community Protection Network permite ca cele mai recente amenintari intalnite de orice membru al comunitatii AVG sa fie transformate instantaneu in protectie pentru toata lumea. Aceasta componenta permite intregii comunitati AVG sa beneficieze de protectie antivirus intotdeauna superioara.

AVG LinkScanner® Surf-Shield reprezinta o tehnologie inteligenta cu rol de prevenire. Aceasta impiedica utilizatorul sa acceseze site-urile infectate. Tehnologia verifica in mod activ fiecare pagina web, chiar inainte ca utilizatorul sa o acceseze si il opreste in cazul in care detecteaza ceva suspect.

AVG Social Networking Protection verifica link-urile pe care utilizatorii le transmit in cadrul retelelor sociale de topul Facebook®, Twitter®, etc. pentru a prevenii infectarea tuturor utilizatorilor implicati.

AVG PC TuneUP

Prin PC TuneUp beneficiati de: Turbo Mode, Program Deactivator, Startup Optimizer, Startup Manager, Drive Defrag.

Turbo Mode permite printr-un singur click inchiderea a peste 70 de procese inutile, accelerand astfel viteza de lucru a calculatorului in cadrul sesiunilor de cautare, gaming sau video.

Descarca gratuit antivirusul AVG

Licenta gratuita pentru toate dispozitivele tale. Descarca gratuit antivirusul AVG.

AVG Free edition – download

 

avg antivirus

AVG internet security

Acest produs foloseste o licenta premium pentru care pretul in cazul in care este doar pentru PC porneste de la 35 euro/an iar in cazul in care doriti licenta extinsa si pentru alte dispozitive precum IOS, Android atunci pretul poate pleca de la 60 de euro /an.

Descarca AVG internet security

Verificati ofertele de pret pentru o licenta premium AVG antivirus.

AVG este un antivirus folosit la nivel mondial de milioane de utilizatorii, in 2020 fiind cel mai popular antivirus gratuit.

Ușor de Folosit

AVG are o interfata usoara cu care te vei obisnui rapid si care nu te va pune in dificultate. Ecranul principal al programului are cinci carduri mari care vă arată cât de bine protejată este fiecare zonă a PC-ului dumneavoastră. (“Computer”, “Web & Email” și multe altele).

Un aspect foarte important este acela ca, odata instalat si folosit acest antivirsu nu iti va ingreuna computerul si nu vei observa probleme in rularea aplicatiilor.

Articolul precedentAvast antivirus gratuit
Articolul următorContact Orange

Comparator ANRE oferte energie electrica pentru 300 KWh

Analizam un studiu de caz pentru ofertele furnizorilor de...

Oferte telefoane Vodafone prelungire abonament

Care sunt cele mai bune telefoane la abonament Vodafone...

Contact Sameday pentru Reclamatii, Retur sau sesizari

Sameday Courier este cel mai rapid curier din Romania...

Contact Decathlon online

Cum poti intra in contact cu Decathlon Romania ? Analizam...

Dacia Spring – Incarcare – autonomie reala

In cat timp se incarca  Dacia Spring ? In cadrul...
58AbonațiAbonați-vă
Contact - Suport WebTek
suport hosting

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!