Digi Storage – Conectare la datele cloud DIGI

Digi Storage este un serviciu oferit clientilor DIGI Romania ce permite stocarea datelor in cloud pe serverele companiei de telecomunicatii. Cu DIGI Storage poti stoca filmulete, fotografii sau documente utile pentru tine.

Serviciul DIGI Storage este oferit in mod gratuit pentru clientii DIGI cu conditia sa ai internet de la DIGI. Pentru abonamentul Digi Net Fiberlink 1000 primesti 50 GB gratuit spațiu de stocare iar pentru Digi Net Fiberlink 500 primești 20 GB gratuit spațiu de stocare.

AVANTAJE DIGI STORAGE

Alege cel mai rapid serviciu de stocare pentru clienții din România! Poți transfera și sincroniza fișiere la viteze de pâna la 1Gbps. Toate serverele Digi Storage sunt localiate  în România fapt ce determina o conectare rapida la reteua cloud DIGI.

Stocare fisiere mari de pana la 488 de GB. Viteza mare de transfer fisiere ce poate ajunge pana la 1 Gbps.

Sincronizare date cu Digi Storage

Sincronizarea datelor se va face indiferent de sistemul de operare pe care îl folosești, poți sincroniza datele automat și partaja orice fișier, pe toate dispozitivele: PC sau laptop, tabletă sau smartphone.

Daca folosesti alte platforme pentru datele tale cu Digi Storage îți extinzi gratuit spațiul prin adăugarea conturilor existente de Dropbox, One Drive, Google Drive sau Amazon Cloud Drive.

Digi Storage suportă 3 moduri de conectare FTP:

  • ftp – conexiunea se realizează pe portul 21 fără criptare
  • ftps – conexiunea este criptată și se realizează pe portul 990, dar este un protocol învechit
  • ftpes – conexiunea este criptată și se realizează pe portul 21, fiind și protocolul recomandat de echipa Digi Storage.

Programul recomandat pentru conectarea prin FTP la Digi Storage este FileZilla. Prin intermediul aplicatiei Filezilla poti gestiona mai multe conturi FTP.

După instalare porniţi aplicaţia din „Applications -> Internet -> FileZilla” (indicaţii valabile pentru Gnome) sau din terminal rulând comanda „filezilla”.

Serviciul Digi Storage este disponibil clienţilor RCS-RDS care au contractat deja un abonament de internet de tip FiberLink. Pentru fiecare abonament de internet existent, se pot crea maxim 2 conturi de stocare: un cont principal (master) și unul secundar (slave). Contul principal va avea o capacitate de stocare proprie, de obicei în incremente de 50GB.

Schimbare parola Digi Storage

Parola Digi Storage poate fi modificata din contul Digi Romania (din „Serviciile Mele” -> „Digi Storage”) sau din interfata web Digi Storage.

Fiecare fisier uploadat in Digi Storage nu trebuie sa depaseasca 488 GB.

Digi Storage este un serviciu util pentru cei ce doresc sa isi pastreze fotografii sau videoclipuri personale.

Conecteaza-te in aplicatia Digi Storage – Link logare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...