Avast antivirus gratuit

publicat

Avast este un antivirus ce poate fi descarcat gratuit pentru utilizarea functiilor de protectie atat pentru Desktop cat si pentru laptop sau telefoane.

Avast are si o versiune Premium ce incude anumite fucntii suplimentare plus ca, versiunea platita include si o protectie mai avansata pentru utilizatorii sai.

 

Software-ul oferă o siguranță excelentă pe internet datorită tehnologiilor de protecție împotriva site-urilor de phishing și a altor escroci de rețea. Avast Free Antivirus suportă mai multe moduri de scanare, inclusiv un mod inteligent care detectează setările periculoase și programele malware care pot face sistemul vulnerabil.

Software-ul analizează Wi-Fi-ul de acasă, detectează slăbiciunile sale și încălcările de securitate. Avast Free Antivirus scanează programele pentru cod malitios și monitorizează comportamentul acestora pentru a bloca orice activitate suspectă.

Peste 435 de milioane de utilizatori din întreaga lume au încredere în Avast, fiind unul dintre cele mai populare solutii de protectie PC.

Protectie maxima cu Avast antivirus gratuit

- Advertisement -

Puternicul motor antivirus este doar unul dintre multele motive pentru care Avast Free Antivirus câștigă în mod constant multe laude și premii de top de la PCMag, AV-Comparatives, AV-Test și de la alți experți independenți.

Avast Free Antivirus detectează, blochează și elimină toate tipurile de malware – virușiadwarespywarecai troieni și multe altele.

Avast Free Antivirus detectează, blochează și elimină toate tipurile de malware – virușiadwarespywarecai troieni și multe altele.

Avast – Detectare in timp real

Avast Free Antivirus detectează și blochează în timp real toate tipurile de malware, pentru a preveni infectarea computerului. În același timp, el scanează PC-ul pentru a elimina virușii și alte programe malware în mod automat, înainte ca acestea să producă daune reale.

Descarca gratuit cea mai recenta versiune Avast free antivirus:

Descarca gratuit Avast

Protectie avansata cu Avast Premium

In cazul in care doriti o protectie mai avansata este recomandata folosirea unei versiuni Premium pentru protejarea dispozitivelor dvs.

  1. Detectați și blocați atacurile produse prin forță brută, numărând încercările de conectare nereușite într-o perioadă de timp specificată și blocând adresa IP asociată acestor încercări.
  2. Securizați vulnerabilitățile cunoscute ale sistemelor de operare și preveniți atacurile prin exploatarea RDP care vizează utilizarea acestor breșe.
  3. Blocați automat toate adresele IP cunoscute că distribuie malware prin exploatarea porturilor RDP. Baza noastră de date este permanent actualizată folosind algoritmul nostru de IA.
Cumparaturi online in siguranta

Avast Premium Security vă ține în siguranță, redirecționându-vă automat către site-urile securizate, asigurându-vă că nu veți „ateriza” niciodată pe un site Web mistificat.

De asemenea, vă protejează împotriva ruterelor piratate care utilizează setări false ale DNS, pentru a vă trimite către site-uri Web falsificate.

Pentru majoritatea utilizatorilor versiunea gratuita Avast este suficienta pentru protectia eficienta a tuturor dispozitivelor ce folosesc ca protectie Avast.

Recomandam Avasat antivirus gratuit pentru folosirea pe dispozitivele de acasa acolo unde nu vom folosi programe sau softuri ce pot fi supuse riscului de a fi accesate de persoane nedorite.

 

Comparator ANRE oferte energie electrica pentru 300 KWh

Analizam un studiu de caz pentru ofertele furnizorilor de...

Oferte telefoane Vodafone prelungire abonament

Care sunt cele mai bune telefoane la abonament Vodafone...

Contact Sameday pentru Reclamatii, Retur sau sesizari

Sameday Courier este cel mai rapid curier din Romania...

Contact Decathlon online

Cum poti intra in contact cu Decathlon Romania ? Analizam...

Dacia Spring – Incarcare – autonomie reala

In cat timp se incarca  Dacia Spring ? In cadrul...
58AbonațiAbonați-vă
Contact - Suport WebTek
suport hosting

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!