FIFA 23 disponibil la precomanda

publicat

Fifa 23 este disponibil la precomanda si inlclude noutati substantiale  HyperMotion2 Technology, Fotbal Feminin la nivel de club și două Cupe Mondiale.

Precomenzile sunt disponibile pentru FIFA 23, care va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One pe 30 septembrie. Accesul anticipat pentru FIFA 23 Ultimate Edition începe pe 27 septembrie 2022.

Tehnologia HyperMotion2 din FIFA 23 a deblocat o serie de funcții noi, făcând experiența de joc mai captivantă ca niciodată.

Mișcările pe teren ale echipei și ale jucătorilor sunt mai receptive, mai inteligente și autentice, indiferent de poziția în joc: împotriva unui jucător aflat în apărare sau în atac. Fanii vor descoperi un nou sistem inteligent de dribling, o tranziție mai naturală și mai fluidă, mecanisme de accelerare complet noi, o manevrabilite îmbunătățită și multe altele.

Cu fiecare editie jocul video FIFA aduce un plus de valoare jocului si face ca miscarile jucatorilor sa devina din ce in ce mai reale.

Jucătorii vor putea, de asemenea, să experimenteze apogeul fotbalului internațional masculin și feminin în FIFA 23 în Cupa Mondială FIFA Qatar 2022 și Cupa Mondială feminină FIFA Australia și Noua Zeelandă 2023, disponibile sub formă de actualizări post lansare, fără costuri suplimentare.

Fifa 23 – Cerinte minime pentru PC

- Advertisement -

Ce calculator iti trebuie pentru a juca Fifa 23. Care sunt cerintele minime necesare pentru resursele PC-ului tau.

Conform cerințelor de sistem FIFA 23, veți avea nevoie de ceva asemănător cu Nvidia GeForce GTX 1050 Ti pentru a începe. Pentru a experimenta jocul la maximum, EA Sports recomandă utilizarea fie a unui GTX 1660, fie AMD Radeon RX 5600 XT – două plăci grafice de 6 GB care există de câțiva ani.

Descărcarea FIFA 23 Steam ocupă, de asemenea, 100 GB de spațiu de stocare, așa că s-ar putea să doriți să curățați SSD-ul sau unitatea hard disk pentru a face loc înainte de a suna fluierul.

Peste 6.000 de animații autentice preluate din milioane de cadre de captură avansată a meciurilor au fost folosite în FIFA 23.

FIFA 23 include cluburi feminine pentru prima dată, prin introducerea Barclays Women’s Super League și Division 1 Arkema la lansare.

„Am împins granițele realismului în EA SPORTS FIFA 23 prin HyperMotion2, folosind tehnologie de ultimă oră pentru a capta echipe profesioniste în meciuri de intensitate maximă, care transformă milioane de puncte de date în animații noi în timp real”, a spus Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FIFA

 

Prezentare video – Fifa 23

FIFA 23 Reveal Trailer | The World’s Game

Articolul precedentAbonament yoxo orange
Articolul următorContact Cez Romania

Comparator ANRE oferte energie electrica pentru 300 KWh

Analizam un studiu de caz pentru ofertele furnizorilor de...

Oferte telefoane Vodafone prelungire abonament

Care sunt cele mai bune telefoane la abonament Vodafone...

Contact Sameday pentru Reclamatii, Retur sau sesizari

Sameday Courier este cel mai rapid curier din Romania...

Contact Decathlon online

Cum poti intra in contact cu Decathlon Romania ? Analizam...

Dacia Spring – Incarcare – autonomie reala

In cat timp se incarca  Dacia Spring ? In cadrul...
58AbonațiAbonați-vă
Contact - Suport WebTek
suport hosting

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!