iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele Android dar si pe dipozitivele cu IOS.

Dupa lungi asteptari clientii Hidroelectrica au acum o aplicatie online menita sa iti ofere acces la contul tau de client si la facturile Hidroelectrica. Intrucat in ultima perioada au fost probleme cu facturile si intarzierea acestora acum se pare ca, cu ajutorul aplicatiei Hidroelectrica iHidro poti gestiona mai usor toate facturile.

iHidro aplicatia Hidroelectrica

In sfarsit avem aplicatia online chiar daca inca de la inceput au fost probleme cu aplicatia Hidroelectrica insa avand in vedere numarul mare de accesari in anumite momente au fost ceva probleme.

Aplicația, odată instalată, solicită înregistrarea pentru crearea unui cont, în baza codului numeric personal și al locului de consum (POD).

Conform informatiilor oficiale, sistemul identifică utilizatorul în baza datelor din contractul de furnizare după care îl informează pe utilizator că s-a creat contul său în aplicație și ulterior trimite un link de activare a contului pe adresa de email.

Caracteristici pentru aplicatia Hidroelectrica

Iata care sunt motivele principale pentru care este indicat sa utilizezi aplicatia online de la Hidroelectrica si anume:

 • Monitorizarea consumului: Pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.
 • Gestionarea locurilor de consum: cu iHidro, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.
 • Secțiuni Utile: Aplicația Hidroelectrica –  este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv:
  1. Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise de Hidroelectrica și istoricul plăților efectuate de client.
  2. Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum.
  3. Contul Meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.
  4. Servicii: În această secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor.

Amintim faptul ca, Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie electrică din România și compania care înregistrat cea mai mare creștere a numărului de clienți pe furnizare.

Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, aplicatia iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator astfel incat clientii Hidroelectrica sa aiba mai usor acces la facturi.

Va recomandam sa utilizati aplicatia Hidroelectrica iar daca nu functioneaza corect cu siguranta se vor remedia erorile generate odata cu noul update al aplicatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...

Salariul minim pe economie in 2023

Cat este si ce inseamna salariul minim pe economie. Deseori auzim dezbateri si discutii despre...