iPhone 13 data de lansare si pretul de achizitie

publicat

iPhone 13 va fi lansat anul acesta in toamna iar pretul de achizitie pentru noul iphone va depasi 1000 de euro.

Apple va îmbunătăți semnificativ camera de pe noul iPhone 13 Pro Max, în timp ce camerele de pe modelele inferioare vor „moșteni” camera principală de pe modelul de top actual. De asemenea, se pare că toate celelalte camere vor primi upgrade-uri în anul 2021.

Anul acesta, camera ultrawide de pe seria iPhone 13 ar putea fi livrată cu un obiectiv f/1.8 față de f/2.4, care ar oferi de asemenea o îmbunătățire semnificativă în lumină slabă. Data de lansare a noului iphone 13 va fi undeva in luna septembrie potrivit unor surse media insa poate avem noroc si vom avea iPhone 13 ceva mai devreme.


iPhone 13 pret si caracteristici

iPhone 13 Mini şi iPhone 13 ar urma să primească cel puţin o cameră de pe iPhone 12 Max, deci vom vedea un salt mare de la iPhone 12 şi 12 Mini la capitolul optică.

Face ID rămâne  pe toate cele 3 modele iPhone 13.

- Advertisement -

iPhone 13 va avea deasemenea magneti mai puternici pentru sistemul MagSafe, iar pentru camera se pare ca va exista o functie speciala pentru a face poze lunii, dar si stelelor de pe cer.

iPhone 13 va avea un nou procesor, o baterie mai mare, si o camera principala mult mai buna, astfel ca per total telefonul va oferi o serie de noutati extrem de interesante, cel mai probabil inclusiv la un pret mai mare decat in mod normal.

Pretul pentru iPhone 13 va depasi 1000 de euro insa deja avem ceva zvonuri ca ar putea ajunge undeva la 1200 – 1300 de euro.

Apple va folosi tehnologia LTPO pentru ecranul iPhone 13, acesta urmand a avea deasemenea si o rata de refresh de 120 Hz, precum cea a ecranului ProMotion din iPad, astfel ca tot ceea ce este oferit pentru tablete ar urma sa ajunga inclusiv in telefoane in 2021.


Data lansării iPhone 13

Ne așteptăm ca data lansării iPhone 13 să fie stabilită pentru septembrie 2021, dar aceasta poate fi supusă modificărilor, având în vedere pandemia Covid-19.

În ultimii 10 ani, Apple și-a prezentat în mod constant telefoanele emblematice la un eveniment de la începutul lunii septembrie și a lansat telefoanele 10 zile mai târziu.

Comparator ANRE oferte energie electrica pentru 300 KWh

Analizam un studiu de caz pentru ofertele furnizorilor de...

Oferte telefoane Vodafone prelungire abonament

Care sunt cele mai bune telefoane la abonament Vodafone...

Contact Sameday pentru Reclamatii, Retur sau sesizari

Sameday Courier este cel mai rapid curier din Romania...

Contact Decathlon online

Cum poti intra in contact cu Decathlon Romania ? Analizam...

Dacia Spring – Incarcare – autonomie reala

In cat timp se incarca  Dacia Spring ? In cadrul...
58AbonațiAbonați-vă
Contact - Suport WebTek
suport hosting

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!