Plugin-uri esentiale pentru WordPress

Una din cele mai des intalnite intrebari pe forumurile dedicate wordpress este urmatoarea intrebare:

Ce plugin-uri sa instalez pentru site-ul meu?

Vom incerca sa definim o lista cu cele mai importante plugin-uri wordpress care pot sa iti ajute site-ul in dezvoltarea sa fara a ingreuna functionarea lui.

In procesul de creare site web deseori folosim o serie de plugin-uri pentru a spori performanta si design-ul unui website.

Plugin-uri esențiale WordPress

1. Wordfence Securitate

Dupa cum spune si titlul acestui plugin, Wordfence Security te ajuta sa iti mentii site-ul in siguranta adaugand un plus de protectie.

Wordfence Security funcționează prin scanarea problemelor cunoscute și a vectorilor de atac, cum ar fi parolele slabe, pluginurile defecte și vulnerabilitatea \”HeartBleed\”.

Cu ajutorul acestui plugin, puteti scana toate fisierele din cadrul unui website construit cu wordpress, puteti primi alerte de securitate pe email si veti avea un website mai sigur.

Descărcați și mai multe detalii: www.wordfence.com

wordfence wordpress

2. Yoast SEO

Yoast SEO reprezinta cel mai popular plugin de la wordpress cu ajutorul caruia poti sa iti optimizezi site-ul web pentru a fi vizibil in motoarele de cautare.

Yoast SEO este un plugin complet care oferă utilizatorilor informații și recomandări pentru optimizarea pe pagină.

Pe langa ajutorul oferit de plugin la optimizarea site-ului, Yoast Seo vă poate ajuta să generați un sitemap XML, implicit să vă conectați site-ul la conturile dvs. de social media și să colectați date de analiză din Consola de căutare Google.

Descărcați și mai multe detalii: yoast.com/wordpress/plugins/seo/

yoast

3. Akismet

Un alt plugin util si esential pentru site-urile construite in wordpress il reprezinta modulul Akismet.

Akismet va scăpa de problemele dvs. de spam cu comentarii o dată pentru totdeauna odata instalat. După instalare, pluginul va filtra automat comentariile spam și le va împiedica să apară pe site-ul dvs.

Plugin-ul este gratuit si se poate configura foarte usor activand o simpla cheie API. Daca publicati constant articole pe blogul dvs este esential sa activati acest plugin.

Descărcați și mai multe detalii: akismet.com

akismet

4. Formular de contact 7

Acest plugin dupa cum spune si numele este defapt un formulra de contact cu ajutorul caruia utilizatorii site-ului dvs poate sa intre in contact cu dvs.

Configurarea este simpla si va permite sa creati diverse formulare in functie de interesele dvs.

Acest plugin este folosit pe plan mondial de milioane de utilizatorii ai platformei wordpress.

Descărcați și mai multe detalii: contactform7.com

form7
center
contact form 7

5. WP Fastest Cache

Un plugin deosebit de important pentru optimizarea SEO il reprezinta modulul de cache. In acest caz recomandarea noastra este WP Fastest Cache

Odata instalat acest plugin de cache va trebui decat sa bifati anumite casute in functie de nevoile dvs. Plugin-ul ajuta la incarcarea rapida a site-ului optimizand foarte bine codurile CSS, JavaScript sau HTML.

Recomandam acest plugin pentru solutia de cache datorita configurarii usoare si performantelor ridicate comparativ cu alte module similare.

Descărcați și mai multe detalii: ro.wordpress.org/plugins/wp-fastest-cache
no-repeat;left top;;
auto

cache

De retinut!

Instalati doar plugin-urile ce va sunt utile intrucat cu cat instalati mai multe performantele unui website poate sa scada. Descarcati si instalati plugin-uri doar din surse sigure si oficiale pentru a avea garantia unui produs original fara fisiere corupte sau rau intentionate.

Mentineti actualizate la ultimele versiuni atat platforma wordpress cat si modulele instalate.

Echipa WebTek este gata sa va ajute cu orice problema legata de compatibilitatea dintre temele folosite si modulele activate in website. Asiguram suport si menteneta web pentru toate site-urile construite cu wordpress.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...