Samsung Galaxy M12 un nou telefon cu pret accesibil

Samsung Galaxy M12 este un telefon accesibil, cu baterie de 6000 mAh și cameră quad în spate. Noul smartphone a fost lansat deja de Samsung insa pretul inca nu a fost publicat.

Telefonul Smasung Galaxy M12 integrează un ecran TFT LCD de 6.5  inch în diagonală și rezoluție HD+. Tot în partea din față avem un notch tip picătură care ascunde o cameră selfie de 8 megapixeli.

Telefonul prezintă și un model cu dungi verticale în partea din spate. Pe partea din spate a telefonului regasim un modul de camere pătrat care ascunde patru senzori: 48 MP (principal) + 5 MP (ultra-wide) + 2 MP (Macro) + 2 MP (Bokeh). Ca dotări, Galaxy M12 aduce un procesor Exynos 850 pe 8nm, suportând doar rețele 4G.

samsung Galaxy M12

Pretul pentru Galaxy M12 va fi unul decent accesibil tuturor asa cum se vehiculeaza in acest moment in presa de specialitate.

  

Integrat în butonul power/unlock regăsim și un senzor de amprente, iar smartphone-ul prezintă și  jack de 3.5 mm pentru căști. Pe partea de conectivitate, amintim GPS, WiFi 802.11 b / g / n 2.4GHz, Bluetooth 5.0 și avem o mufă USB Type-C pentru încărcare.

Piesa de rezistenta a noului smartphone daca o putem spune asa o reprezinta bateria noului Samsung Galaxy M12 care are o capacitate de 6000 mAh.

Galaxy M12 aduce un procesor Exynos 850 pe 8nm, suportând doar rețele 4G. Primim variante cu 3GB, 4GB sau 6GB de memorie RAM și stocare de 32GB, 64GB sau 128GB.

Pagina oficiala: samsung.com/ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

iHidro este aplicatia Hidroelectrica pentru mobil

Aplicatia Hidroelectrica se numeste iHidro si poate fi instalata pe dispozitivele mobile atat pentru sistemele...

Electrica Furnizare – Furnizor energie electrica

Electrica Furnizare SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte...